Mihin kiinnittää huomiota puhelinta ostaessa?

Puhelinkauppias

Kutsuimme AfterDawnin perustajan Petteri Pyynyn kertomaan, millaisiin asioihin kannattaa oikeasti kiinnittää huomiota esimerkiksi uutta älypuhelinta tai -televisiota ostaessa. Emme keskity niinkään vertailemaan ominaisuuksia vaan pohdimme, miksi iso osa laitteista on kehittynyt samankaltaisiksi ja mitä se kuluttajan kannalta tarkoittaa. Lisäksi kuulemme asiantuntevaa analyysiä robotti-imuroiden ulosteentunnistusalgoritmeista.

Mikäli haluat kuulla Vikasietotilaa joka viikko, meillä on sinulle hyviä uutisia! Joka toinen viikko ilmestyvien ilmaisjaksojen lisäksi teemme väliviikkoina Pikasietotila-jaksoja, jotka ovat maksavien asiakkaiden lisäetu. Lisätietoja ja tilausohjeet löydät Supporting Cast -sivuiltamme. Maksulliset jaksot voi kuunnella millä tahansa soittimella – siis myös esimerkiksi Spotifystä –, mutta vaihtoehtoisesti voit tilata Vikasietotilan lisäjaksot myös suoraan Applen podcast-palvelusta.

Vinkit

Petterin vinkki on Hurl

Panun vinkki on Fooocus

Karin vinkki on How Siri Made Apple Cautious About AI

Materiaalit

AfterDawn täytti 25 vuotta

Puhelinvertailu

Robotti-imurien vertailu

Email vs Capitalism, or, Why We Can’t Have Nice Things – Dylan Beattie – NDC Oslo 2023

Oracle Cloud Free Tier


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *