Sureminen – etenkin kuoleman sureminen – on vaikeaa netissä

Hautausmaa

Kun ystävä kuolee, tekee siitä mieli kertoa muillekin. Jakaa tuskan, kertoa kaipuusta, ottaa osaa omaisten suruun. Mutta jokin tekee siitä myös hirvittävän vaikeaa ja johtaa helposti väärältä tuntuviin julkituloihin. Vikasietotila vakavoituu aiheen äärelle pohtimaan, miksi näin on.

Mikäli haluat kuulla Vikasietotilaa joka viikko, meillä on sinulle hyviä uutisia! Joka toinen viikko ilmestyvien ilmaisjaksojen lisäksi teemme väliviikkoina Pikasietotila-jaksoja, jotka ovat maksavien asiakkaiden ekstra. Lisätietoja ja tilausohjeet löydät Supporting Cast -sivuiltamme.

Vinkit

Panun softasuositus on SimpleMind

Ollin lukusuositus on Jenny Diskin In Gratitude

Materiaalit

Facebook’s ‘On This Day’ Brings Bad Memories Back to Life


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *