Miksi surkeaa softaa on niin paljon?


Maailmassa on ihan liikaa huonoja ohjelmistoja, joiden käyttäminen saa ihmispolon huutamaan tuskasta ja repimään tukkaa päästä. Vikasietotila ei valitettavasti osaa korjata tilannetta, joten sen sijaan keskitymme analysoimaan ilmiön levinneisyyttä ja perimmäisiä syitä.

Miksi surkea softa turhauttaa eri tavalla kuin kehnosti toimiva mekaaninen laite? Ovatko kaikki onnettomat ohjelmat onnettomia omalla tavallaan? Onko mitään toivoa saada älytelevision sovelluksiin sellaisia päivityksiä, jotka eivät tuntuisi lähinnä huononnuksilta?

Mikäli pidät podcastista ja haluat tukea sen tekijöitä rahallisesti, suuntaa Supporting Cast -sivullemme.

Vinkit

Panun softavinkki: Wallabag

Karin lukuvinkki on A History of the Influencer, from Shakespeare to Instagram

Materiaalit

99% Invisible: The Roman Mars Mazda Virus

Dan Hon: Conan, What Is Worst In Life, And Why?

Shadow IT -artikkeli Wikipediasta

Kensington SlimBlade Trackball


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *